Over Adriaans

Wie we zijn

Sinds de oprichting van Adriaans Accountants in 1974 staan wij sterk als betrouwbare partner, wat heeft geleid tot internationale samenwerkingen met klanten. Centraal staat onze persoonlijke benadering en een eerlijk verhaal, in combinatie met de deskundigheid in onze branche.  Tel daar onze jarenlange praktijkervaring bij op en u kunt erop vertrouwen dat u bij ons aan het juiste adres bent.

Wat we doen

Adriaans Accountants ondersteunt organisaties op gebied van zes diensten. Dit doen wij voor onze klanten zowel binnen als buiten de Europese Unie. Het kan dan gaan om aantrekken van personeel uit andere EU-landen, importeren uit China of exporteren naar het Verenigd Koninkrijk.

Al eens nagedacht over de verkoop van uw onderneming? Voor advies met betrekking tot bedrijfsoverdrachten kunt u ook bij ons terecht.

In 1974 is Cor Adriaans begonnen met een administratie- en verzekeringskantoor. Zijn zoon Ton Adriaans heeft in 1992 het bedrijf overgenomen en de titel Accountant toegevoegd.

Sinds 2002 is Adriaans Accountants gevestigd in het monumentale pand aan de Wilhelminalaan te Reusel. In 2003 is Wil Vosters toegetreden tot de vennootschap. In 2018 heeft Wil afscheid genomen en is Bas van Veghel toegetreden als partner.

Inmiddels zijn er 11 medewerkers werkzaam.

Om u als klant steeds optimaal van dienst te kunnen zijn, zorgen wij ervoor dat onze werknemers altijd gestimuleerd worden om door te groeien en op de hoogte te zijn van de actuele wet- en regelgeving.

Ton Adriaans

Registeraccountant / Partner

Ton is Registeraccountant en partner bij Adriaans Accountants. Hij is na zijn studie Bedrijfseconomie en de postdoctorale opleiding tot Accountant aan de Universiteit van Tilburg een aantal jaren werkzaam geweest bij een van de grote accountantskantoren in Nederland. In 2012 heeft hij zijn opleiding Rechten afgerond aan de Universiteit van Maastricht. Tevens heeft hij in 2015 aan de Universiteit van Antwerpen de opleiding rechten voltooid.

In 1991 is hij het accountantskantoor gestart en heeft inmiddels ruim 25 jaar ervaring in het accountantsvak en houdt zich bezig met advisering in het MKB en vrije beroepers. Ton is gespecialiseerd in de advisering van onroerend goed transacties.

Bas van Veghel

Belastingadviseur / Partner

Bas is in 1999 als assistent accountant bij Adriaans Accountants komen werken. Sindsdien heeft hij zijn opleiding tot RB-Belastingadviseur voltooid, waarna hij de Masteropleidingen Fiscaal recht en Fiscale economie aan de Universiteit Maastricht met goed gevolg heeft afgerond.

De werkzaamheden van Bas bestaan vooral uit advisering van onze cliënten in het MKB. Daarnaast is hij verantwoordelijk voor het samenstellen van jaarrekeningen en het opstellen van de diverse fiscale aangiften. Hij is gespecialiseerd in hard- en software, alsmede automatisering & digitalisering en heeft ruime ervaring met diverse softwarepakketten voor het voeren van uw boekhouding.

Bas is sinds 2018 toegetreden als partner bij Adriaans Accountants.

Hans van Bakel

Kees Roest

Leon van Gorp

Ronny van Gisbergen

Karin Adriaans

Colette Martens

Marjolijn van Kemenade

Tanja Dirks

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?