Vacatures

Adriaans Accountants is een accountantskantoor met een tiental medewerkers en gevestigd in Reusel.
Het kantoor is gespecialiseerd op het gebied van accountancy, fiscaliteit en administratieve dienstverlening voor ondernemers in het midden- en kleinbedijf.

Momenteel zijn wij op zoek naar een:

 

Receptioniste / Administratief medewerker

Vind jij het leuk om klanten telefonisch en bij ons op kantoor te woord te staan, ben je klantvriendelijk, maar ook administratief sterk? Dan ben jij misschien wel de collega die wij zoeken! Je taken bestaan onder meer uit het ontvangen van klanten, het afhandelen van binnenkomend telefoonverkeer, het verzorgen van correspondentie, het beheren van agenda’s en het archiveren van correspondentie en dossiers. Daarnaast verricht je licht administratieve werkzaamheden zoals het inboeken van administraties.

Wie zijn wij?
Adriaans Accountants is een accountantskantoor met een tiental medewerkers en gevestigd in Reusel. Wij zijn actief op het gebied van accountancy, (salaris)administratie en (belasting)advies voor alle ondernemers in het MKB. Onze klanten bevinden zich voornamelijk in de Brabantse Kempen.

Wat bieden wij?
Een fulltime baan (40 uur) met een marktconform salaris en uitstekende arbeidsvoorwaarden. Met de informele sfeer op ons kantoor bieden we je een prettige werkomgeving. Wij staan open voor je input en door de korte lijnen kan er snel geschakeld worden. Je krijgt de mogelijkheid om verder te studeren en door te groeien binnen onze organisatie.

Wat vragen wij?
Je dient te beschikken over goede communicatieve vaardigheden en kennis te hebben van MS Office software zoals Outlook, Access, Word en Excel. Het opleidingsniveau is HAVO of soortgelijk. Enige ervaring op een accountantskantoor of op het gebied van financiële administratie is een pré maar geen vereiste. Schoolverlaters worden ook uitgenodigd om te reageren.

Geïnteresseerd?
Stuur je CV en motivatiebrief vóór 1 februari naar Ton Adriaans: ton@adriaans.net.