Profiel

Wij verlenen diensten aan het MKB in de Kempen en daarbuiten. Door de ligging aan de grens met BelgiŽ hebben wij aldaar de nodige ervaring opgedaan.

Onze klanten zijn hoofdzakelijk vrije beroepsbeoefenaren maar ambachten, handel en industrie hebben hun weg ook naar ons kantoor gevonden.

De kleine zelfstandige voelt zich bij ons thuis want ook de ambulant kapster, lokale rijschoolhouder of schilder is klant bij ons.

 

Historie

In 1974 is Cor Adriaans begonnen met een administratie- en verzekeringskantoor. Zijn zoon Ton Adriaans heeft in 1992 het bedrijf overgenomen en de titel Accountant toegevoegd.

Sinds 2002 is Adriaans Accountants gevestigd in het monumentale pand aan de Wilhelminalaan te Reusel. In 2003 is Wil Vosters toegetreden tot de vennootschap. In 2018 heeft Wil afscheid genomen en is Bas van Veghel toegetreden als partner.

Inmiddels zijn er 11 medewerkers werkzaam.

 

Deskundigheid

Met een registeraccountant en drie belastingadviseurs is er voldoende theoretische achtergrond. Tel daar ruim 25 jaar praktijkervaring bij op en u kunt erop vertrouwen dat u bij ons aan het juiste adres bent.

Omdat onze klanten werkzaam zijn binnen en buiten de Europese Unie is er voldoende ervaring op internationaal gebied. Het kan dan gaan om aantrekken van personeel uit Portugal, importeren uit China of exporteren naar RoemeniŽ.

Of maakt u zich zorgen over uw pensioen? Ook op het gebied van oudedagsvoorzieningen kunnen wij u adviseren.

Al eens nagedacht over de verkoop van uw onderneming? Voor advies met betrekking tot bedrijfsoverdrachten kunt u ook bij ons terecht.