Mr. Drs. Ton (A.W.J.) Adriaans RA LLM RB RMC

Registeraccountant

Ton is Registeraccountant en partner bij Adriaans Accountants. Hij is na zijn studie Bedrijfseconomie en de postdoctorale opleiding tot Accountant aan de Universiteit van Tilburg een aantal jaren werkzaam geweest bij een van de grote accountantskantoren in Nederland. In 2012 heeft hij zijn opleiding Rechten afgerond aan de Universiteit van Maastricht. Tevens heeft hij in 2015 aan de Universiteit van Antwerpen de opleiding rechten voltooid.

In 1991 is hij het accountantskantoor gestart en heeft inmiddels ruim 25 jaar ervaring in het accountantsvak en houdt zich bezig met advisering in het MKB en vrije beroepers. Ton is gespecialiseerd in de advisering van onroerend goed transacties.

VCard   Linkedin

Terug naar boven

 

Bas (B.M.F.) van Veghel RB

Belastingadviseur / Relatiebeheerder

Bas is in 1999 als assistent accountant bij Adriaans Accountants komen werken. Begin 2014 heeft hij zijn opleiding tot RB-Belastingadviseur met goed gevolg voltooid. Momenteel bevindt hij zich in de afrondende fase van de Masteropleidingen Fiscaal recht en Fiscale economie aan de Universiteit Maastricht.

De werkzaamheden van Bas bestaan vooral uit het samenstellen van jaarrekeningen en het opstellen van diverse fiscale aangiften, alsmede advisering van onze cliŽnten in het MKB. Daarnaast is hij verantwoordelijk voor het systeembeheer op het kantoor.

Bas is sinds 2018 toegetreden als partner bij Adriaans Accountants.

VCard   Linkedin

Terug naar boven

 

Eric (N.H.E.) Verhoeven RB

Assistent Accountant / Belastingadviseur

Eric is, na tien jaar werkzaam te zijn geweest bij accountantskantoren in de omgeving van 's-Hertogenbosch, sinds 2008 als relatiebeheerder werkzaam bij Adriaans Accountants. Tot 1998 heeft Eric als controller bij diverse MKB-bedrijven gewerkt, onder andere in de reclame- en audiovisuele sector.

Eric houdt zich voornamelijk bezig met het adviseren en begeleiden van MKB-bedrijven in de breedste zin van het woord. Daarnaast is hij werkzaam als RB-Belastingadviseur en stelt hij jaarrekeningen samen, alsmede alle fiscale aangiften.

VCard   Linkedin

Terug naar boven

 

Johan (J.C.W.) Pijnenburg RS RB

Assistent Accountant / Belastingadviseur

Na 5 jaar bij een bank te hebben gewerkt is hij in 1999 in de accountancysector gerold. Johan is werkzaam geweest op diverse kleine tot middelgrote accountantskantoren. Sinds 2007 is hij in dienst van Adriaans Accountants.

Johan is ingeschreven in het register voor SPD'ers. Ook heeft hij de opleiding tot Belastingadviseur (RB) afgerond.

VCard   Linkedin

Terug naar boven

 

Michiel van Limpt LLM RB

Assistent Accountant / Belastingadviseur

Michiel heeft de afgelopen 10 jaar gewerkt als belastingadviseur bij een middelgroot accountantskantoor. Hij is sinds 2018 gestart bij Adriaans Accountants waar hij naast belastingadviseur tevens verantwoordelijk is voor het samenstellen van de jaarrekeningen.

Michiel heeft de masteropleiding Fiscaal Recht afgerond aan de Universiteit van Tilburg. Tevens is hij ingeschreven bij het Register Belastingadviseurs.

 

Terug naar boven

 

Kees (C.J.) Roest

Assistent Accountant

Kees is sinds 2008 als assistent-accountant verbonden aan het kantoor. Hij heeft ruim 25 jaar ervaring opgedaan bij enkele accountantskantoren. Na 11 jaar als administrateur in het bedrijfsleven gewerkt te hebben, is hij nu weer terug in het accountantsvak. Hij houdt zich met name bezig met het controleren van administraties en het samenstellen van jaarrekeningen en fiscale aangiftes.

VCard

Terug naar boven

 

Leon (L.H.M.) van Gorp

Salarisadministrateur

Leon is sinds 2007 binnen het kantoor werkzaam als loonadministrateur.

Naast een HBO-opleiding Bedrijfseconomie heeft Leon diverse cursussen gevolgd, zoals praktijk diploma loonadministratie.

Naast de maandelijkse verwerking van de lonen adviseert hij klanten op het gebied van lonen, personeelszaken en arbeidsrecht.

VCard

Terug naar boven

 

Karin (C.W.) Adriaans

Salarisadministrateur

Karin is samen met Ton vanaf de start werkzaam op het kantoor en verzorgt de lonen van klanten, die personeel in dienst hebben.

In het verleden heeft Karin een aantal jaren bij een bank gewerkt.

VCard

Terug naar boven

 

Michelle (M.M.) de Graaf

Receptioniste / Administratief Medewerkster

Michelle is sinds 2011 actief als administratief medewerkster en staat het secretariaat bij met diverse voorkomende werkzaamheden. Zij heeft de opleiding Moderne Bedrijfsadministratie (MBA) afgerond.

Zij houdt zich vooral bezig met het boeken van financiŽle administraties en het samenstellen van jaarrekeningen.

VCard

Terug naar boven

 

Colette Martens

Receptioniste / Administratief Medewerkster

Colette is na enkele jaren afwezigheid weer terug bij Adriaans Accountants.

Ook zij houdt zich vooral bezig met het boeken van financiŽle administraties en het samenstellen van jaarrekeningen.

 

Terug naar boven

 

Lonneke Verhagen

Receptioniste / Administratief Medewerkster

Lonneke werkt sinds 2017 bij Adriaans en heeft naast de functie van telefoniste/receptioniste ook de functie van administratief medewerkster.

Op het kantoor houdt zij zich vooral bezig met diverse secretariŽle werkzaamheden, het boeken van financiŽle administraties en het archiveren van jaarrekeningdossiers.

VCard

Terug naar boven